Salo SM Pohjanmaa-rallin avauspäivän toiseksi nopein

SM Pohjanmaa-rallin avauspäivä on ajettu Seinäjoella. Illan kahden erikoiskokeen jälkeen Škodan Juha Salo ja Mikko Markkula ajavat rallissa toisena 3,8 sekuntia Teemu Asunmaasta. Huominen lähtöpaikka määräytyy perjantain tulosten perusteella.

- Ei nämä pätkät olleet minulle niitä omimpia. Ajoin molemmat erikoiskokeet varmasti ja melko rauhallisesti. Etenkin illan toisen EK:n jälkeen ajattelin, että olisimme olleet rallissa kolmantena, joka olisi ollut huomiselle hyvä lähtöpaikka. Tein pari virhettäkin, mutta muuten hyvä aloitus.

Huomenna lauantaina odotettavissa on kokeneellekin kuljettajalla uusia erikoiskokeita.
- Aika makeita teitä odotettavissa. Ne tiet eivät ole samantyylisiä kuin tänään. Huomenna ei myöskään ole käytännössä yhtään mutkissa leikkaamista estävää tolppaa ja siitä olen tyytyväinen. Ja nyt ei ainakaan olla minuuttia perässä niin kuin viimeksi Liedossa. Kaikki pelasi hyvin. Automme antaa mahdollisuudet mennä kovempaakin. Tarkoitus olisi huomenna muuttaa taktiikkaa ja alkaa menemään, Salo lupaa.

SM Pohjanmaa-ralli jatkuu lauantaiaamuna klo 10:01 alkaen. Päivän ohjelmassa on kuusi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 89,02 km. Ensimmäisiä kilpailijoita odotetaan rallin maaliin Seinäjoelle lauantai-iltana klo 18:20 alkaen.

Tuloksia: SM Pohjanmaa-ralli, Seinäjoki 2/8 erikoiskoetta:
1. Teemu Asunmaa – Marko Salminen Škoda Fabia R5 Evo 15:40,2
2. Juha Salo – Mikko Markkula Škoda Fabia R5 Evo + 3,8
3. Aleksi Röyhkiö – Ville Mannisenmäki Škoda Fabia R5 + 5,3
4. Mikko Heikkilä – Topi Luhtinen Škoda Fabia R5 Evo 7,6
5. Emil Lindholm – Reeta Hämäläinen Škoda Fabia R5 Evo + 8,4

Menossa mukana