Juha Salo aloitti rallin kesäkauden voitolla

Škodan Juha Salo ja Mikko Markkula ajoivat rallin kesäkauden avausosakilpailun Rengas Turku Rallin voittoon Salossa. Kilpailussa toiseksi ajanut Teemu Asunmaa sai taipua niukalla 1,1 sekunnin erolla kakkoseksi.

Rallin kymmenkertainen Suomen mestari Juha Salo aloitti rallin kesäkauden voittamalla Salon ympäristössä ajetun Rengas Turku Rallin 1,1 sekunnin erolla ennen Teemu Asunmaata. Rallin neljälle erikoiskokeelle molemmat kuljettajat kellottivat kaksi pohja-aikaa.

Kesäkauden avausralli toimi hyvänä harjoituksena ralli SM-sarjan kesäkauden avaavaa Länsirannikon-rallia varten, joka kilpaillaan kahden viikon kuluttua Turun seudulla.
- Hyvä treenikisa, josta saatiin hyvää informaatiota tulevaa varten. Kun oli nopeaa tietä niin kaikki meni hienosti, mutta kun eteen tuli teknisempää ja hitaampaa tietä niin nuottia ja omaa ajamistani pitää tarkentaa. Mutta hyvä päivä kaiken kaikkiaan, Salo kertoi rallin jälkeen.

- Joku juttu mulla niillä hitailla teillä on, joka pitää ratkaista. En tiedä, millainen Turun SM-rallireitti on, mutta perinteisesti sillä suunnalla on ollut aika nopeaa tietä, joten sen puolesta vauhtimme on ok. Ei tässä murheellisena olla, mutta hitaille teille mun pitää jotain löytää. Automme ja renkaamme pelaavat todella hienosti, Salo muistuttaa.

Yleiskilpailun tulokset, Rengas Turku Ralli, Salo:
1. Juha Salo – Mikko Markkula Škoda Fabia R5 Evo 19:40,0
2. Teemu Asunmaa – Marko Salminen Škoda Fabia R5 Evo 1,1
3. Aleksi Röyhkiö – Ville Mannisenmäki Škoda Fabia R5 23,6

Kuva: https://tipu.kuvat.fi / Sari Pullikka

Menossa mukana