Grano Diesel ja rallimestari Juha Salo sopivat yhteistyöstä

Rallin kymmenkertainen Suomen mestari Juha Salo ja Vuoden Toimisto 2020, markkinointiviestintätoimisto Grano Diesel ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan heti. Grano Diesel näkyy Juha Salon ja Saloracingin matkassa rallin SM-sarjassa sekä kauden oheistapahtumissa.

Grano Dieselin toimitusjohtaja Marko Toivonen kertoo, että nuorten urheilu sekä vauhtilajien tukeminen ovat lähellä dieseliläisten sydäntä. – Lähdimme tukemaan Škodan siivittämää Juhaa monestakin syystä. Juha on tavoitteellinen huippukuljettaja, jonka toiminta on ammattimaista ja jolla on niin sanotusti jalat maassa. Juhan alkukausi jätti parantamisen varaa, mutta tämä on autourheilua, jossa kaikkea voi tapahtua, Toivonen muistuttaa.

– Sopimus Grano Dieselin kanssa on erittäin tärkeä, ja se takaa meille mahdollisuudet taistella yhdessä nykyisten tukijoidemme kanssa rallin SM-sarjan mitaleista ja hyvistä sijoituksista jatkossakin, toteaa Juha Salo.

Grano Diesel on kohdistetun markkinointiviestinnän edelläkävijä Suomessa. Monikanavainen, kohdistettu markkinointi on kovan tason kilpailuetu, jonka avulla asiakkaille rakennetaan kaupallista menestystä. Suunnittelun ohella Grano Diesel tarjoaa tarkkaakin tarkemmat osoitepoiminnat ja kohderyhmämääritykset, sekä suoramarkkinoinnin putken, joka osumatarkkuudessaan ja tuotantotehokkuudessaan edustaa alan ehdotonta huippua.

Toimiston asiakkaat äänestivät jo viime vuonna Grano Dieselin finaaliin ja nyt Vuoden Toimistoksi 2020, kategoriassa keskisuuret mainostoimistot.

Ralli SM-sarja 2020 jatkuu 29. helmikuuta Joensuussa ajettavalla SM Itärallilla. Sarjassa ajetaan kaikkiaan kuusi osakilpailua, joista viimeinen 25.-26. syyskuuta Seinäjoella.

Menossa mukana