etusivu
etusivu
lauantai, 23 joulukuu 2017 15:10

Savon poika Topi Luhtinen lähtee Juhan kartturiksi kaudelle 2018

Rallin kymmenkertaisen Suomenmestarin Juha Salon kartturi vaihtuu kaudelle 2018. Uusi kartturi on Topi Luhtinen Pieksämäeltä. 

Topin kanssa ajettiin yksi kilpailu alkusyksystä Liettuassa ja homma sujui loistavasti hänen kanssaan. Jarno Ottmanin keskittyessä muihin projekteihin, niin yhteistyö Topin kanssa tuli ajankohtaseksi. Jarnolle iso kiitos kuluneesta kaudesta.

Topin kanssa odotan innolla alkavaa kautta. Hän tuo tullessaan uutta näkemystä ja virtaa toimintaamme. On mukava lähteä rakentamaan kautta 2018 hänen kanssaan ja kamppailemaan Suomenmestaruudesta. 

Olemme käyneet yhdessä nuotteja harjoittelemassa ja Topilla on ollut uusia hyviä visioita nuottien suhteen. Nuoresta iästään huolimatta Topilla on paljon hienoja ideoita, joita voimme hyödyntää tulevissa kisoissa.

Juha Salo kommentoi iloisesti kartturinsa vaihdosta.

 

 

Olen totta kai kiitollinen tästä mahdollisuudesta, kun pääsen moninkertaisen Suomenmestarin ja huippu kaluston kyytiin! Tulevasta kaudesta olen innoissani ja odotan jo kovasti ensimmäistä kisaamme. Olin Juhan kyydissä yhden testin ajan, jonka jälkeen avautui mahdollisuus Liettuan ralliin Juhalle kartturiksi. Liettuassa meillä mielestäni sujui yhteistyö loistavasti ja meillä oli kyllä hauska kisa. Oli ehdottomasti hieno juttu lähteä Juhan kyytiin ensi kaudella, koska tiesin että meillä yhteistyö toimii. 

Juha minulle soitti ja kysyi, että olisiko kiinnostusta lähteä ensi kaudelle kartturin paikalle istumaan ja eihän tuollaisesta tilaisuudesta voi kieltäytyä!

Meillä on Juhan kanssa muutamat nuottitreenit takana ja on ollut kyllä hauskaa.  Nuotitus on sujunut hyvin.

Ensi kaudella tähtäämme luokan kärkisijoihin, Topi kommentoi iloisesti.

 

Ensi kausi 2018 alkaa taas tammikuussa Arctic Lapland-rallista, mutta ajan yhden testikisan ennen sitä. Perinteisen Kaloppirallin, joka ajetaan minulle tutuilla pätkillä. Itse osallistun nuotittomattomien luokkaan, mutta kyytiini istuu kuitenkin ennen itsekkin ajanut Jorma Nyholm. 

Juha kommentoi haastattelun lopussa.